Hopp ned til innhold

Aktuelt

DELEGERT- / INFORMASJONSMØTE 8. MAI

ABBLs medlemmer inviteres til delegert-/informasjonsmøte
tirsdag 8. mai kl. 1800
i ABBLs lokaler i Kinoveien 3 A, Sandvika.

Tema:

  • Valg av delegerte til ABBLs generalforsamling 13. juni 2018
  • Kommunaldirektør Arthur Wøhni informerer om de omfattende planene for ombygging av Sandvika.

Alle medlemmer er velkommen!

Medlemskort må forevises ved inngangen.

Nybyggerne

Asker og Bærum blir bare mer populært, og det blir stadig trangere om plassen. Derfor styrker ABBL staben i nybyggavdelingen med to nye medarbeidere, når en av de ansatte nå går av med pensjon.

Boligåret 2017

Prisutvikling i Asker og Bærum

Året ble innledet med at den kraftige prisveksten i 2016 fortsatte inn i første kvartal 2017. Det var mange deltakere på visninger og det ble satt prisrekorder i bruktboligmarkedet ukentlig.

Knust mobilskjerm eller uten “ touch”?

De fleste har opplevd å miste mobiltelefonen i bakken eller på annen måte fått skade på skjerm eller innhold. En del skader på telefonen går det heldigvis an å reparere. ABBL har nå en medlemsavtale med Mobilfikser’n i Sandvika som sikrer våre medlemmer 10 % rabatt på reparasjon av alle typer mobiltelefoner.

Medlemstilbud hos Dekk 1

DEKKHOTELL - DEKK OG FELGER

ABBL har inngått rabattavtale med DEKK 1.
Som ABBL-medlem får du EN SESONG GRATIS DEKKLAGRING (gjelder ikke sammen med andre tilbud eller eksisterende kunder), deretter får du 15 % rabatt på dekkhotell.

Ved kjøp av dekk og felger får medlemmer 8 % rabatt.

Nytt medlemstilbud hos Kanel

Nytt medlemstilbud gir 10 % rabatt hos Kanel Bakeri i Sandvika sentrum. Det hyggelige bakeriutsalget i Sandvikahar åpent alle dager hele uken og kan friste med ferske bakervarer, brød, kaffe og lunsjretter. 

Skal du ta lappen i år?

ABBL har inngått en avtale med Wright Trafikkskole om 15 % rabatt på all kjøreopplæring for ABBL medlemmer. Registrer deg med Wright-kode: abbl15fan på www.wright.no ved bestilling av kjøreopplæring og ta med ditt ABBL kort til første time.

Brannvern på mange språk

TIPS TIL BOLIGSELSKAPETS STYRE

Brannsikkerhet er svært viktig for alle boligselskaper. Alle beboere må ha kunnskap om rutiner for å sikre seg mot brann.

Norsk Brannvernforening har utarbeidet en digital brosjyre "Brannsikker bolig", som gir grunnleggende kunnskaper om brannsikkerhet i hjemmet på 35 språk.
Det er også laget en kort informasjonsfilm basert på brosjyren, tilgjengelig på 13 språk.

Vi oppfordrer styret i boligselskapet om å formidle informasjon om denne brosjyren til beboerne.

Medlemstilbud på Ballerud golfbane

I hjertet av Bærum finner du Ballerud golfbane. Golfanlegget er perfekt for et hyggelig ettermiddagsspill, og en super treningsbane for alle som liker golf, eller som har lyst til å prøve seg på sporten.

Som ABBL-meldem får du 20 % rabatt på greenfee og 10 % avslag på kurset VEIEN TIL GOLF (VTG).

Bestilling av kurs gjøres på www.ballerud.no

For reservasjon av tid på banen, ring 67 10 61 10

Medlemskort på mobil

Kjære ABBL-medlem. Vi har gleden av å invitere deg til å bruke vårt digitale medlemskort. Å ha medlemskortet på mobiltelefonen gir deg god oversikt over våre gunstige rabattavtaler. Det betyr dessuten at du ikke trenger å fylle lommeboken med enda et kort – ditt kort er tilgjengelig, og med deg over alt!

Stor suksess med Sandvika Byfest

Fantastisk stemning og mange flotte innslag gjorde årets Byfest i Sandvika til en kjempesuksess! Tradisjonen tro hadde ABBL stand i gågaten, nytt av året var at vi inviterte til Legofest for alle som hadde lyst til å bygge "Nye Sandvika"

Arbeidsuke i ABBL

Første uken i april i år fikk ABBL besøk av tre gutter fra Bekkestua ungdomsskole. De skulle ha arbeidsuke hos oss og var spente på hva det ville si å jobbe i et boligbyggelag. Fire dager etter oppstart var en fornøyd gjeng klar for å oppsummere sitt besøk.

Ny renovasjonsordning i Bærum

Kommunestyret har vedtatt ny renovasjonsordning for innbyggerne i Bærum. I korthet innebærer vedtaket kildesortering av matavfall, samt overgang fra sekker til beholdere.