Hopp ned til innhold

Aktuelt

Brannvern på mange språk

TIPS TIL BOLIGSELSKAPETS STYRE

Brannsikkerhet er svært viktig for alle boligselskaper. Alle beboere må ha kunnskap om rutiner for å sikre seg mot brann.

Norsk Brannvernforening har utarbeidet en digital brosjyre "Brannsikker bolig", som gir grunnleggende kunnskaper om brannsikkerhet i hjemmet på 35 språk.
Det er også laget en kort informasjonsfilm basert på brosjyren, tilgjengelig på 13 språk.

Vi oppfordrer styret i boligselskapet om å formidle informasjon om denne brosjyren til beboerne.

Medlemstilbud på Ballerud golfbane

I hjertet av Bærum finner du Ballerud golfbane. Golfanlegget er perfekt for et hyggelig ettermiddagsspill, og en super treningsbane for alle som liker golf, eller som har lyst til å prøve seg på sporten.

Som ABBL-meldem får du 20 % rabatt på greenfee og 10 % avslag på kurset VEIEN TIL GOLF (VTG).

Bestilling av kurs gjøres på www.ballerud.no

For reservasjon av tid på banen, ring 67 10 61 10

Medlemstilbud hos Dekk 1

DEKKHOTELL - DEKK OG FELGER

ABBL har inngått rabattavtale med DEKK 1.
Som ABBL-medlem får du EN SESONG GRATIS DEKKLAGRING, deretter 15 % rabatt på dekkhotell.

Ved kjøp av dekk og felger får medlemmer 8 % rabatt.

Nytt medlemstilbud hos Kanel

Nytt medlemstilbud gir 10 % rabatt hos Kanel Bakeri i Sandvika sentrum. Det hyggelige bakeriutsalget i Sandvikahar åpent alle dager hele uken og kan friste med ferske bakervarer, brød, kaffe og lunsjretter. 

Blomstrende medlemstilbud

Bærum & Lise Blomster ligger i gågaten i Sandvika, nær togstasjonen. ABBL har inngått samarbeidsavtale med Bærum & Lise Blomster og medlemmer får 10 % rabatt på planter og snittblomster, potter, vaser og interiørartikler.

Kjenner du noen som skal selge bolig?

Tips oss, og du får ett gavekort på kroner 1000 ved inngått salgsoppdrag.

ABBL Eiendomsmegling er et av de eldste eiendomsmeglerfirmaene i Asker og Bærum. Alle våre meglere har mer enn ti års erfaring med boligmegling i våre lokalområder. Det betyr at vi kjenner ditt nærområde, ditt nabolag og vi vet hvilke kunder som er aktuelle for deres bolig.

For tips ring:  67 57 40 00

Medlemskort på mobil

Kjære ABBL-medlem. Vi har gleden av å invitere deg til å bruke vårt digitale medlemskort. Å ha medlemskortet på mobiltelefonen gir deg god oversikt over våre gunstige rabattavtaler. Det betyr dessuten at du ikke trenger å fylle lommeboken med enda et kort – ditt kort er tilgjengelig, og med deg over alt!

Skal du ta lappen i år?

ABBL har inngått en avtale med Wright Trafikkskole om 15 % rabatt på all kjøreopplæring for ABBL medlemmer. Registrer deg med Wright-kode: abbl15fan på www.wright.no ved bestilling av kjøreopplæring og ta med ditt ABBL kort til første time.

Ny renovasjonsordning i Bærum

Kommunestyret har vedtatt ny renovasjonsordning for innbyggerne i Bærum. I korthet innebærer vedtaket kildesortering av matavfall, samt overgang fra sekker til beholdere.

Stor suksess med Sandvika Byfest

Fantastisk stemning og mange flotte innslag gjorde årets Byfest i Sandvika til en kjempesuksess! Tradisjonen tro hadde ABBL stand i gågaten, nytt av året var at vi inviterte til Legofest for alle som hadde lyst til å bygge "Nye Sandvika"

Arbeidsuke i ABBL

Første uken i april i år fikk ABBL besøk av tre gutter fra Bekkestua ungdomsskole. De skulle ha arbeidsuke hos oss og var spente på hva det ville si å jobbe i et boligbyggelag. Fire dager etter oppstart var en fornøyd gjeng klar for å oppsummere sitt besøk.