Hopp ned til innhold

Nye boligprosjekter

Sikre deg din nye drømmebolig ved hjelp av medlemskap i ABBL!

Når et nytt boligprosjekt utlyses for salg, skjer det gjennom medlemsbladet, ABBL-nytt, samt våre nettsider. Alle medlemmer i boligbyggelaget kan melde interesse dersom ikke annet er fastsatt av styret. Boligene fordeles etter ansiennitetsdato i boligbyggelaget og til fast pris.

Nye boliger og garasjer på Borgen

Askerlia er et stort boligområde med fantastisk utsikt over fjorden og Bondivann. Området består i dag av 12 sameier, med til sammen 654 boliger.

Nadderudveien 1

Peab Eiendomsutvikling har  i samarbeid med ABBL og NorgesGruppen, under planlegging ca. 65 nye boliger på Bekkestua. ABBL er medeier i prosjektet og vil forestå salg og markedsføring samt forretningsførsel. Utlysning av Nadderudveien 1 kommer høsten 2016.

Nye Egne Hjem

Boligene ligger sentralt på Bekkestua, like nord for buss- og t-baneterminalen.

Reguleringsarbeidet pågår. Planlagt salgsstart første halvår 2019. 

Send oss en epost om du ønsker å bli satt på interessentlisten slik at du blir holdt oppdatert om videre fremdrift. 

Fordeling av boligene: Boligene fordeles etter ansiennitet blant ABBLs medlemmer. Dersom du ikke er medlem  og ønsker å kjøpe bolig i Nye Egne Hjem på Bekkestua, må du tegne medlemskap for å bli invitert til valgmøtet, hvor boligene skal fordeles. Spørsmål om dette kan rettes til ABBL medlemsservice, tlf. 67 57 40 00 eller til post@abbl.no

Kunstnerlia

Et kombinert bolig- og kunstsenter.

I Kunstnerlia i Asker planlegger vi å bygge 128 nye boliger i samarbeid med Norske Billedkunstnere.

Elnes - Asker

Arkitektkontoret Brodtkorb vant arkitektkonkurransen for Elnes i Vollen
Det var med stor spenning vi så frem til resultatet av arkitektkonkurransen for Elnes i Vollen. Vi mottok fire gode forslag, hvor en enstemmig jury kom frem til at Brodtkorbs forslag var det beste.