Hopp ned til innhold

Har du tatt i bruk medlemsportalen?

Innlogging til "MIN SIDE"

Portal for medlemmer   

Ved innlogging i portalen, kan du som medlem se dine medlemsfordeler, hente opplysninger og selv administrere medlemskapet ditt. Gjennom portalen kan du:

  • Overføre medlemskap
  • Se status for medlemskontingent og betalingsinfo. Her kan du sjekke om du har husket å betale årets kontingent.
  • Medlemsblad – velge om du ønsker å motta medlemsbladet eller ikke
  • Se link til medlemsfordeler
  • Gi et gavemedlemskap
  • Administrere dine samtykker

NB!        Vi tar forbehold om at ansiennitetsdato i portalen ikke er korrekt. Ved kjøp av bolig i nytt prosjekt eller ved benyttelse av forkjøpsrett, anbefaler
              vi derfor at du tar kontakt med ABBL, for å sjekke ansiennitetsdatoen.

 

Opprette bruker på «Min side»
For å registrere bruker på «Min side», gå inn på https://minside.bbl.no/ABBL/ , trykk deretter på «Registrer bruker». Du vil da bli videresendt til et bilde som sier «Velkommen som BBLiD bruker!». Her taster du inn e-post eller mobilnummer og ønsket passord og trykker «bekreft». Du vil da motta en pin-kode, enten på e-post eller telefonnummer (dette avhenger av om du forsøkte å registrere deg med e-post eller telefonnummer) for å bekrefte din identitet.
Skulle du ikke være registrert med e-post eller telefonnummer hos ABBL, vil du få beskjed om at «registrering feilet» og at vi ikke kan finne e-post/telefonnummer registrert hos oss. Hvis det skulle være tilfelle, kontakt ABBL på e-post post@abbl.no for å gi oss din e-post/telefonnummer.

Profil og samtykker
Under «profil og samtykker» vil du se informasjon om deg selv; navn, adresse, kjønn, e-post, telefonnummer og om du har samtykket til elektronisk kommunikasjon med boligbyggelaget. Trykker du på «rediger», vil du kunne endre kjønn, mobilnummer og e-postadresse. Mobilnummer og e-postadressen registrert her, er den vi vil bruke for å kommunisere med deg.
Ønsker du å endre e-post/telefonnummer du benytter ved pålogging til «Min side», må dette gjøres ved å trykke på «Endre påloggingsinformasjon» under Pålogging, i boksen ved siden av informasjonen om deg. Her kan du endre både mobilnummer, e-postadresse samt passord, eller slette din BBLiD Profil.