Hopp ned til innhold

Nytt medlemstilbud hos Kanel

Nytt medlemstilbud gir 10 % rabatt hos Kanel Bakeri i Sandvika sentrum. Det hyggelige bakeriutsalget i Sandvikahar åpent alle dager hele uken og kan friste med ferske bakervarer, brød, kaffe og lunsjretter. 

Bakeriet er kjent for god kaffe i alle varianter og er et populært samlingssted i byen. For de morgenfriske, åpner Kanel Bakeri til frokost kl. 7 om morgenen, hvor man kan la seg friste av nystekte croissanter og kaffe.

Inne i kafeen er det hyggelige småbord, hvor man kan sette seg ned og nyte en liten frokost før jobb, en god lunsj på formiddagen eller møte venner til en hyggelig prat over en god kopp kaffe. Kaféen er kjent for sin gode kaffe og bakst. Daglig leder av Kanel Bakeri, Vigdis M. Øien, forteller at – vi har kunder som kommer helt fra Drammens-området for å kjøpe kaffe og bakevarer.

På finværsdager og om sommeren er det idyllisk å sitte ved et av bordene ute. Ved lunsjtider er det ofte stor pågang. Kanel Bakeri har et godt utvalg av lunsjretter, baguetter, smørbrød, salater og kaker, noe for enhver smak.

Vil du lage gode smørbrød hjemme – eller nyte en lang frokost i helgen, kan du kjøpe med deg et saftig og godt brød fra bakeriet «på hjørnet». Hva med å stikke innom søndag formiddag – for å få et ferskt brød til søndagsfrokosten?

Kanel (Løkketangen 26) holder åpent alle dager.
ABBL-medlemmer ønskes velkommen!

Del artikkelen: