Hopp ned til innhold

Skal du ta lappen i år?

ABBL har inngått en avtale med Wright Trafikkskole om 15 % rabatt på all kjøreopplæring for ABBL medlemmer. Registrer deg med Wright-kode: abbl15fan på www.wright.no ved bestilling av kjøreopplæring og ta med ditt ABBL kort til første time.

Hos Wright Trafikkskole får du god oppfølging og du får tilrettelagt for grundig forarbeid til både praktisk og teoretisk prøve. Kjøreskolen jobber tett med foreldre og andre som er ansvarlig for den øvelseskjøringen som gjøres privat. Målet er trygge elever som er gode sjåfører på veien.

Wright Trafikkskole har kjøreopplæring for personbil, henger, trafikalt grunnkurs, samt førerkort for MC og moped. Disse kursene får du rabatt på gjennom ditt ABBL medlemskort.

Wright trafikkskole er Norges største trafikkskole med totalt 32 trafikkskoler fordelt over hele landet. ABBL har gjort en avtale med Wright Trafikkskole i Asker som sikrer våre medlemmer en god kjøreopplæring til en god pris. Kjøreskolen har også praktisk kjøreundervisning med utgangspunkt på Ullern/Bestum slik at det skal være et enkelt alternativ også for de av våre medlemmer som nærmere Oslo.

Del artikkelen: