Hopp ned til innhold

Vi søker medlemmer mellom 18 og 35 år til MEDLEMSFORUM

Vi søker unge kandidater til medlemsforum.
Hvilken boligtype ønsker du? Hvor vil du helst bo? Vi søker deg som er mellom 18 og 35 år til å engasjere deg i et MEDLEMSFORUM, slik at vi sammen kan finne gode løsninger for morgendagens boliger og boformer.

Meld deg som interessent her.

Som medlemsorganisasjon er vi opptatt av å ha dialog med deg som er medlem. Derfor har vi etablert et medlemsforum, der medlemmer som er interessert i å bidra, kan delta. 
ABBL ønsker innspill og tilbakemeldinger på hva du som medlem synes er viktig og hva som bør være ABBL sine satsingsområder de neste årene. 

I sommer tok vi opp "Morgendagens generasjonssamfunn", der vi presenterte forskjellige løsningsalternativer for boliger man kan ha råd til i ungdoms- eller etableringsfasen og boliger man kan bo i lenger, også som gammel. Bevisst blanding av generasjoner og kanskje elementer av tjenesteutveksling er aktuelt å vurdere når man skal legge planer for fremtidens boformer. 

Vi ønsker å få medlemmene våre i tale, på en måte som gjøre oss trygge på at vi bygger det du som medlem vil ha, der du helst vil bo.

På forsommeren oppfordret vi medlemmene til å melde seg til et medlemsforum. Flere har meldt seg, men vi søker flere engasjerte deltakere mellom 18 og 35 år til å hjelpe oss å forme "Morgendagens generasjonssamfunn".

Ønsker du å delta i ABBL medlemsforum?
Send en e-post til 

Johannes Rivertz, jr@abbl.no

eller fyll ut og send inn skjemaet under.