Hopp ned til innhold

Vil du jobbe på stand med oss?

Vi søker unge medlemmer i alderen 16-20 år som har lyst til å stå på stand sammen med ansatte hos oss. Vi søker deg som vil lære mer om hva vi driver med og som ønsker å tjene penger på hyggelig periode-arbeid.

Vi går inn i en periode der vi skal stå på stand flere steder i Asker og Bærum, blant annet Sandvika Byfest og Semiaden, som er noen arrangementer vi har lange tradisjoner for å delta på. Vi i ABBL opplever at det er fantastisk å komme ut å treffe folk. På stand får vi mulighet til å fortelle om våre spennende prosjekter, snakke med folk og å invitere til medlemskap.

Vi bygger bolig for dere som er medlem og vi har mulighet til å bygge enda mer for flere medlemmer. Det viktig for oss å komme i kontakt med medlemmene våre, lytte og informere. På stand prøver vi å gjøre det litt gøy, og det skal alltid være hyggelig å ta en prat hos oss.
For å dekke alle aktuelle arrangementer så inviterer vi unge medlemmer til å jobbe med oss. Oppgavene er å snakke med folk som kommer forbi, dele ut give-aways, informere om våre medlemsfordeler og boligprosjekter og å hjelpe folk med å etablere medlemskap der det er interessant. Vi setter opp standen sammen ved oppstart og rydder ned siste dag vi står der. Arbeidet strekker seg gjerne over 4-6 timer, ettersom hva slags arrangement det gjelder.

Hvem er du?
Vi søker unge medlemmer i alderen 16-20 år som har lyst til å stå på stand sammen med ansatte hos oss, som vil lære mer om hva vi driver med og som ønsker å tjene penger på hyggelig periode-arbeid. Dette er en super mulighet for å tjene penger til klassetur, noe på ønskelisten eller til russetiden. Arbeidet er lønnet.
Noe for deg?
Ta kontakt med meg på e-post: hme@abbl.no. Send en kortfattet beskrivelse av hva du kan bidra med, litt om din personlighet og hvorfor du ønsker jobben. Send e-post til hme@abbl.no. Søknadsfrist er 10. juni i år.