Hopp ned til innhold

Gullhellinga - Asker

Under planlegging

Kun 300 meter fra Gullhella stasjon og 3,4 km fra Asker sentrum planlegges det 30 nye leiligheter. 

Status: under planlegging

Areal: 42 - 85 kvm

Kommune: Asker

Det nye boligprosjektet i Gullhellaveien har fått navnet «Gullhellinga» og vil bestå av totalt 30 leiligheter. Halvparten av boligene skal selges og andre halvparten skal leies ut til Asker-børinger under 35 år gjennom Stiftelsen Ungdomsboliger i Asker.

Kort om boligene:
Ved planlegging av boligene er det lagt vekt på å skape rasjonelle og gode planløsninger.
Leilighetene vil bli fordelt over 4 hus, som vist i illustrasjonsplanen. Det blir 14 stk. 2-roms leiligheter på 42 m2 BRA og 4 stk. 3-roms leiligheter på 84 m2 BRA (over to plan) i hus B og C, samt 2 stk. 4-roms leiligheter på 85 m2 BRA i toppetasjen i to av husene. Til boligene som skal selges vil det følge med en parkeringsplass med carport på bakkeplan med mulighet for el-bil lader.

Det er arkitektkontoret GASA om har bidratt til å utvikle prosjektet sammen med Bjørbekk og Lindheim Landskapsarkitekter.

Kort beskrivelse av området:
Prosjektet får en landlig og rolig beliggenhet på Gullhella. Det er lekeplasser, fotballbane og skøytebane i nærheten. I tillegg har man umiddelbar nærhet til alpinbakke, tursti/skogssti, lysløyper m.m. Gangavstand til Gullhella togstasjon, bussholdeplass, dagligvarebutikk og barnehage. Nær Asker sentrum som byr på alle fasiliteter. 

Hvordan selges boligene?
Boligene er tiltenkt kjøpere under 35 år, men medlemmer i ABBL har som vanlig forkjøpsrett og får velge etter ansiennitet og til fast pris.

Ønsker du å bli holdt oppdatert om fremdrift og motta nyhetsbrev?

Send epost til: sna@abbl.no så registrer vi deg på interessentlisten. 

Boligene som Stiftelsen skal leies ut:
Boligene som skal leies ut vil bli annonsert i ABBL-nytt og på abbl.no når det nærmer seg ferdigstillelse av boligene.