Hopp ned til innhold

Gullhellinga - Asker

Under planlegging

Kun 300 meter fra Gullhella stasjon og 3,4 km fra Asker sentrum planlegges det 30 nye leiligheter. Boligene ligger vestvendt, med fin landlig utsikt og gode solforhold. 

Status: under planlegging

Areal: 42 - 85 kvm

Kommune: Asker

Det nye boligprosjektet i Gullhellaveien har fått navnet «Gullhellinga» og vil bestå av totalt 30 leiligheter. Halvparten av boligene skal selges og andre halvparten skal leies ut til Asker-børinger under 35 år gjennom Stiftelsen Ungdomsboliger i Asker.

Kort om boligene:
Ved planlegging av boligene er det lagt vekt på å skape rasjonelle og gode planløsninger.
Leilighetene vil bli fordelt over 4 hus, som vist i illustrasjonsplanen. Det blir 14 stk. 2-roms leiligheter på 42 m2 BRA og 4 stk. 3-roms leiligheter på 84 m2 BRA (over to plan) i hus B og C, samt 2 stk. 4-roms leiligheter på 85 m2 BRA i toppetasjen i to av husene. Til boligene som skal selges vil det følge med en parkeringsplass med carport på bakkeplan med mulighet for el-bil lader.

Det er arkitektkontoret GASA om har bidratt til å utvikle prosjektet sammen med Bjørbekk og Lindheim Landskapsarkitekter.

Kort beskrivelse av området:
Prosjektet får en landlig og rolig beliggenhet på Gullhella. Det er lekeplasser, fotballbane og skøytebane i nærheten. I tillegg har man umiddelbar nærhet til alpinbakke, tursti/skogssti, lysløyper m.m. Gangavstand til Gullhella togstasjon, bussholdeplass, dagligvarebutikk og barnehage. Nær Asker sentrum som byr på alle fasiliteter.

Hvordan selges boligene?
Boligene er tiltenkt kjøpere under 35 år, men medlemmer i ABBL har som vanlig forkjøpsrett og får velge etter ansiennitet og til fast pris.

Fremdrift:
Vi vil komme tilbake med nærmere informasjon om fremdrift og salgsstart i ABBL-nytt høsten 2020. Du vil også finne oppdatert informasjon på abbl.no.

Ønsker du å bli holdt oppdatert om fremdrift og motta nyhetsbrev?

Send epost til: sna@abbl.no så registrer vi deg på interessentlisten. 

Boligene som Stiftelsen skal leies ut:
Boligene som skal leies ut vil bli annonsert i ABBL-nytt og på abbl.no når det nærmer seg ferdigstillelse av boligene.

Del artikkelen: