Hopp ned til innhold

Øvre Båstad Gård - Asker

Under planlegging

På Øvre Båstad Gård i Asker planlegger vi å bygge ca. 70 leiligheter og 13 familievennlige rekkehus over to plan. 

Status: Under planlegging

Kommune: Asker

Kort vei til så mye

Prosjektet tilbyr kort vei til offentlig kommunikasjon, flotte turmuligheter og ikke minst, kort avstand til Asker sentrum. Det er også kort vei til Hvalstrand Bad og båthavner. El-sykler vil medfølge prosjektet og kan benyttes av beboerne, slik at det blir mulig å komme seg rundt i nærområdet på en enkel måte. Øvre Båstad ligger i et stille og rolig område, uten gjennomgangstrafikk. Samtidig som det er nærhet til det meste, har man også åpent landskap og utsikt.

Variert bebyggelse

På Øvre Båstad Gård skal det bli godt å bo for både unge, barnefamilier og for eldre som ønsker å flytte fra sin enebolig til en enklere hverdag. Leilighetene planlegges med heis, garasje og enkelt vedlikehold som skal gjøre det mulig for eldre å bo så lenge som mulig. Det legges stor vekt på å planlegge for gode møteplasser som kan skape kontakt og vennskap mellom generasjonene.

Øvre Båstad Gård vil ha fokus på miljø. Eiendommen ligger sentralt til i forhold til offentlig kommunikasjon i tillegg til kort vei til påkjørsel til E18. Prosjektet vil bli gjennomført som en grønn byggeprosess, som vil si at gjennom planlegging og gjennomføring skal det være fokus på at klimaavtrykket skal bli være minst mulig.

Veien videre

Det er for tidlig å si noe om når prosjektet vil legges ut for salg. Vi jobber aktivt med å utvikle prosjektet videre sammen med vår samarbeidspartner Backe Prosjekt AS.

Ønsker du å bli holdt oppdatert om fremdrift og motta nyhetsbrev?

Send epost til: sna@abbl.no så registrer vi deg på interessentlisten. 

Prosjektet eies i felleskap av, og er et samarbeidsprosjekt mellom, Backe Prosjekt AS og ABBL.