Hopp ned til innhold

Rings Hus - Bekkestua

Under utlysning Bærum

30 av 43 boliger allerede solgt! 

Status: I salg

Areal: 45 - 150

Kommune: Bærum

Med et prosjekt beliggende på hjørnet Bærumsveien – Jens Rings vei, var «Rings Hus» det naturlige navnet. Jens og Barbra Ring var viktige for etableringen av både Ringstabekk og Bekkestua. Vi ønsker å videreføre arbeidet med å bygge ut dette hyggelige nabolaget i deres navn.

Rings Hus vil bestå av 43 leiligheter, fordelt på to bygg. De to byggene skaper rammen for det som vil bli et rolig og trivelig uteområde. Her vil beboerne kunne nyte dagene tilbaketrukket fra de livlige gatene. De 43 leilighetene vil alle være beliggende i 2. til 5. etasje. Her blir det altså ingen leiligheter på gateplan.

Vi kan tilby et variert utvalg av leilighetstyper, fra 2-roms til 5-roms og med arealer mellom ca. 45 og 150 m2. Her finner du med andre ord en leilighet som passer din hverdag og dine plassbehov. Vi har lagt stor vekt på gode planløsninger for en best mulig bokvalitet. Alle leiligheter vil ha gjennomgående god standard og store balkonger. Enkelte leiligheter vil også få private takterrasser.

I 1. etasje i begge bygg blir det næringslokaler tilrettelagt for mindre butikker og caféer. Den sentrale beliggenheten skal altså ikke gå på bekostning av et stemningsfullt og intimt miljø på gateplan.

Salg av boligene: 

På prosjektets hjemmeside finner du utfyllende informasjon om prosjektet samt boligvelger og prisliste.

Latitude
59.918992
Longitude
10.587071
Address
Baerumsveien 201