Hopp ned til innhold

Blomsterdesign

Blomster skaper glede!

Bolig

Som medlem av ABBL får du 10 % rabatt på kjøp av alle varer i butikk. 

Sentralt i Sandvika, på torget ved den gamle hovedinngangen til Sandvika Storsenter, finner du Bærum BlomsterDesign. Etter nærmere 25 år har butikken som selger de vakreste blomster, klær og interiørartikler, flyttet over elven fra «gå-gata» i Sandvika.

Dekoratør og butikkeier, Siw Charlott Dalen, har jobbet med blomster og design i hele sitt voksne liv. 

- Det er viktig for oss å hele tiden være våken på hva kundene liker og etterspør. Vi vil tilby unike ting, gaver og klær ved siden av blomstene, og vi er opptatt av å skape atmosfære. Først og fremst er vi dekoratører og driver blomsterbutikk, samtidig er det koselig at man kan kjøpe fine og spennende interiørartikler og klær i tillegg, ting som skaper atmosfære i hjemmet, sier Siw Charlott.

Hos Bærum BlomsterDesign får ABBL-medlemmer 10 % rabatt på kjøp på alle ordinære varer i butikken. Og det gis også 10 % rabatt på kistedekorasjon.

- Vi har god erfaring med begravelser og seremonier og møter kunden med kunnskap og forståelse. Det er viktig å skape en personlig dekorasjon som betyr noe for de berørte. Vi gir tilbud til ABBLs medlemmer, men for kistedekorasjon følger tilbudet også grupper som bestiller til samme begravelse.

Kom innom for en hyggelig blomsterhandel:

Vestfjordgaten 4

Tvers over "gaten" fra gamle hovedinngangen til Storsenteret

67 54 13 47