Hopp ned til innhold

Rings Hus - Bekkestua

Under planlegging

Sentralt på Bekkestua

43 moderne leiligheter med heis og garasje. Planlagt salgstart høsten 2019! 

Sentralt på Bekkestua, like nord for bussterminalen, planlegger vi et nytt boligprosjektet. Prosjektet vil romme 43 leiligheter med butikker i første etasje.

Status: Under planlegging

Areal: 45 - 150

Kommune: Bærum

Fremdrift: Siste del av reguleringsarbeidet pågår. Planlagt salgsstart er høsten 2019.

Send en epost til markedskoordinator Stian Nyblin-Austgulen, sna@abbl.no om du ønsker å bli satt på interessentlisten slik at du blir holdt oppdatert om videre fremdrift.

Om prosjektet: Med et prosjekt beliggende på hjørnet Bærumsveien – Jens Rings vei, var «Rings Hus» det naturlige navnet. Jens og Barbra Ring var viktige for etableringen av både Ringstabekk og Bekkestua. Vi ønsker å videreføre arbeidet med å bygge ut dette hyggelige nabolaget i deres navn.

Rings Hus vil bestå av 43 leiligheter, fordelt på to bygg. De to byggene skaper rammen for det som vil bli et rolig og trivelig uteområde. Her vil beboerne kunne nyte dagene tilbaketrukket fra de livlige gatene. De 43 leilighetene vil alle være beliggende i 2. til 5. etasje. Her blir det altså ingen leiligheter på bakkeplan.

Vi kan tilby et variert utvalg av leilighetstyper, fra 2-roms til 5-roms og med arealer mellom ca. 45 og 150 m2. Her finner du med andre ord en leilighet som passer din hverdag og dine plassbehov. Vi har lagt stor vekt på gode planløsninger for en best mulig bokvalitet. Alle leiligheter vil ha gjennomgående god standard og store balkonger. Enkelte leiligheter vil også få private takterrasser.

I 1. etasje i begge bygg blir det næringslokaler tilrettelagt for mindre butikker og caféer. Den sentrale beliggenheten skal altså ikke gå på bekostning av et stemningsfullt og intimt miljø på gateplan.

Salg av boligene: Boligene fordeles etter ansiennitet blant ABBLs medlemmer. Dersom du ikke er medlem  og ønsker å kjøpe bolig i dette prosjektet, må du tegne medlemskap for å bli invitert til salgsmøtet, hvor boligene skal selges. Spørsmål om dette kan rettes til ABBL medlemsservice, tlf. 67 57 40 00 eller til post@abbl.no

Du finner mer informasjon om prosjektet på prosjektets hjemmeside

Prosjektet utvikles i samarbeid med Peab Eiendomsutvikling. 

Latitude
59.918992
Longitude
10.587071
Address
Baerumsveien 201

Del artikkelen: