Hopp ned til innhold

Om ABBL

ABBL er en medlemsorganisasjon. Vårt hovedfokus er å skaffe våre medlemmer bolig, samt å yte tjenester for våre tilknyttede boligselskaper. Vi er stolte av den brede kompetansen vi kan by på, og vi leverer et bredt og godt tilbud til våre tilknyttede boligselskap og til våre medlemmer. Som en del av vårt medlemstilbud har vi mange gode rabattavtaler, og vi jobber stadig med å utvikle flere. Vår tanke er at det skal være godt å være ABBL-medlem også mens man venter på drømmeboligen.

Fakta om ABBL

  • ABBL har i dag over 17 000 medlemmer.
  • ABBL utvikler, oppfører, formidler og forvalter boliger i Asker og Bærum og naturlig tilknyttede områder.
  • ABBL tilbyr forretningsførsel for alle typer boligselskaper. I dag er ABBL ansvarlig forvalter for 15 500 boliger.
  • ABBLs eiendomsmeglere selger alle typer boliger og kan også formidle boliger for andre utbyggere.

Historie

Asker og Bærum Boligbyggelag AL er et produkt av fusjonen mellom gamle Asker- og Bærum Boligbyggelag, som ble gjennomført 1. november 1993.

Bærum Boligbyggelag, som var det eldste av de to boligbyggelagene, ble stiftet 24. november 1945. Dette var starten på det som senere skulle bli den største medlemsorganisasjonen i Asker og Bærum.
I dag er hver tredje husstand i Asker og Bærum enten medlem eller beboer av en bolig ABBL forvalter.

ABBL 70 år

70 år i medlemmenes tjeneste

24. november 2015 var det 70 år siden Bærum Boligbyggelag ble stiftet. I løpet av disse 70 årene har boligbyggelaget skaffet og fordelt 15 000 boliger til medlemmene. Omkring hver fjerde/femte innbygger i Asker og Bærum bor i en ABBL-bolig. Det er vi veldig stolte av.