Hopp ned til innhold

Skjemaer

Tegn medlemskap

Bli ABBL-medlem i dag!

Som ABBL-medlem har du mulighet til å kjøpe bolig ved bruk av forkjøpsrett. Som medlem får du også rabatt på en rekke innkjøps- og rabattordninger.

Registrer dine boligønsker

Registrer dine boligønsker på skjemaet under. Vi tar kontakt så snart vi har en bolig i overensstemmelse med dine ønsker.

Overføring av medlemskap

Hvis du ikke har bruk for medlemskapet i ABBL, er det kanskje andre i din familie som kan ha glede av det? Medlemskapet kan bl.a. overføres til barn, barnebarn, søsken, foreldre, besteforeldre, ektefelle og samboer.

Ungdomsmedlemskap kan ikke overføres i den perioden det er kontingentfritak (til 23 år).

Last ned skjema her

Tegn gavemedlemskap

Gi et ABBL-medlemskap i gave, så får de en enklere vei inn på boligmarkedet. Perfekt som julegave, til bursdag eller dåp.

Bestilling av nøkler

Nøkkelbestilling må komme fra eier av leiligheten, eventuelt må eier gi skriftlig godkjennelse til bestilling av flere nøkler. ABBL har ikke anledning til å bestille nøkler til leietaker uten eiers godkjennelse.

Tilbygg - melding om tilleggsforsikring

Alle utvidelser eller annen forandring som innvirker på bygningens gjenoppføringspris skal meldes selskapet, uten ugrunnet opphold. Dette innebærer at alle arealendringer skal innrapporteres.