Hjem / Runa Røhmer Moen

Runa Røhmer Moen

Portrettbilde av eiendomsmegler Runa Røhmer Moen

Jeg er opptatt av det samme som deg – Kvalitet gjennom hele salgsprosessen og best mulig pris for din bolig!

Runa Røhmer Moen / Eiendomsmegler MNEF

Mer enn 25 år som eiendomsmegler har gitt meg lang erfaring i bransjen, en bred kontaktflate og et stort nettverk.  Dette lar jeg komme mine kunder til gode.

Som eiendomsmegler er det viktig å lytte til kundens behov og rådgi kunden underveis i salgsprosessen.  Tilgjengelighet, løpende dialog og god rådgivning er nøkkelen til et vellykket salg. 

Alle er åpenbart mest opptatt av å få en god pris, og det noe jeg alltid jobber hardt for. Dette kommer ikke av seg selv. For å oppnå en god pris må jeg som megler levere kvalitet. Kvalitet er å lage den beste strategien for hvert enkelt salg. Gode og gjennomtenkte boligannonser, samt riktig prissetting er grunnpilarene for å kunne gjennomføre et vellykket salg.  

Jeg opplever at det er viktig å ha en megler som er trygg i faget, har lang erfaring og som har sett markedet bevege seg opp og ned tidligere. Det er utrolig viktig å ha en megler som evner «å stå i det», og som ikke mister motet underveis i salgsprosessen. Ofte er det i slike situasjoner en god og erfaren megler virkelig får vist seg frem.

Nylig solgte

External Cards block