Finn ditt nye hjem

ABBL er boligbyggelaget for alle som bor, eller ønsker å bo, i Asker og Bærum. Vårt mål er ikke profitt, men å bygge og formidle gode hjem til våre medlemmer. Som medlem har du forkjøpsrett på både nye og brukte boliger.

Nye boligprosjekter

ABBL jobber hele tiden med å utvikle og bygge nye, gode boliger i Asker og Bærum. Vi bygger i varierende størrelser og for alle livsfaser. Som medlem i ABBL har du forkjøpsrett på alle nye boliger.

Boliger med forkjøpsrett

Hver mandag legger vi ut brukte boliger du kan sikre deg med forkjøpsrett. Se hvilke boliger som er tilgjengelige i dag! Du kan også melde deg på nyhetsbrev og bli oppdatert når boliger legges ut for salg.

Boliger til salgs

ABBL Eiendomsmegling selger alle typer boliger, også boliger uten forkjøpsrett. Du finner oversikt over boliger til salgs på garanti.no.

Utleieboliger for unge

På vegne av UBB i Bærum og UBA i Asker ønsker vi å tilby rimelige leieboliger for unge som bor og jobber i kommunene. Vi formidler utleieboliger for unge under 35 år, og jobber for å bygge flere.

Seniorboliger

ABBL samarbeider med Bærum Boligspareklubb for Eldre (BBE) og tilbyr rimelige og praktiske boliger til boligspareklubbens medlemmer.

Skal du selge bolig?

Medlemmer i ABBL får 5000 kroner i rabatt ved bruk av meglertjenester.