Det lønner seg å være medlem

Din viktigste medlemsfordel i ABBL er forkjøpsrett på både nye og brukte boliger.  I tillegg har vi gode rabattavtaler som gir deg lavere priser på banktjenester, interiør, kulturtilbud og mye mer.

Asker og Bærum Boligbyggelag

Asker og Bærum Boligbyggelag (ABBL) er Asker og Bærums største ikke-kommersielle boligbygger. Vi jobber ikke for å tjene penger, men for å skaffe medlemmene gode boliger i alle faser av livet. I tillegg til å bygge nye boliger, selger vi brukte boliger og forvalter borettslag og sameier.

Rimelig medlemskap

Når du melder deg inn, betaler du en andelskapital på 300 kroner. Medlemskapet koster bare 375 kroner i året, og gir forkjøpsrett til våre boliger og en rekke andre fordeler. Barn kan meldes inn med en gang de er født, og har gratis medlemskap til de fyller 18 år. De betaler kun andelskapitalen.

Snarvei til nye og brukte boliger

Som medlem har du forkjøpsrett på både nybygg og brukte boliger. Uansett hvor du er livet, jobber vi for å finne en bolig som passer for deg. Du opparbeider deg ansiennitet og rykker fremover i boligkøen fra det øyeblikket du blir medlem.

Et medlemskap for generasjoner

Et medlemskap i ABBL er aldri bortkastet. Om du selv ikke lenger har behov for medlemskapet, kan du gi det videre til dine barn, eller barnebarn. Vedkommende vil overta din ansiennitet.

Populære rabatter