Aktuelt

Ny avtale med Hadeland Glassverk

ABBL har inngått en ny samarbeidsavtale med Hadeland Glassverk, der ABBL-medlemmer får 15 % rabatt på alle ordinære varer*. Avtalen gjelder både i det fysiske opplevelsessenteret og i nettbutikken. Helgen før påske, lørdag 23. og søndag 24. mars, er det medlemsdager, hvor du som ABBL-medlem kan gjøre et godt kjøp på glass og porselen!

Les mer →

ABBL står på de unges side i boligsaker

Boligbygging krever samarbeid

De alle fleste er enige om at Asker og Bærum trenger flere boliger, men de færreste vil ha nye boliger der de selv bor. Skal vi lykkes, må vi vise velvilje og være konstruktive.

Les mer →

Kurs i styrearbeid

En av våre viktigste oppgaver som en aktiv og solid partner er å bidra til økt kompetanse slik at du kjenner deg trygg i styrearbeidet.
Vi avholder flere kurs gjennom året for å sikre at du innehar den kunnskapen og tryggheten du trenger for bidra til å ivareta verdiene og bomiljøet i ditt boligselskap.

Les mer →

Ble sendt på økonomikurs av mamma

Fremtidige boligkjøpere fikk tips og råd på veien da ABBL inviterte til gratis økonomikurs for unge i Sandvika.

Les mer →

Gratis økonomikurs for unge

Er du mellom 15 og 30 år – og usikker på hva som må til for å kunne kjøpe din egen bolig? Bli med på økonomikurs med ABBL og Sparebanken Øst!  

Les mer →

Ny bankavtale i boks

ABBL har inngått et nytt samarbeid med Sparebanken Øst. – De har lik filosofi som oss, og er opptatt av å være tett på og utvikle gode lokale nærmiljøer, sier ABBL-leder Kristin Birch-Aune Kongsrud.

Les mer →

Ordførerbesøk hos ABBL

Vi har hatt besøk av Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog. Med seg hadde hun Aksel Aanensen og Gry Skådinn fra Bærums næringsråd. Det ble gode samtaler om boligpolitikk og byutvikling, og om hvordan boligmarkedet påvirker næringslivet

Les mer →

ABBL står på de unges side i boligsaker

ABBL – en tydelig stemme i boligdebatten

Det er viktig å tilrettelegge for å bygge tilstrekkelig med boliger, spesielt boliger som unge i etableringsfasen har mulighet til å kjøpe

Les mer →

Delte meninger om hvordan vi skal bo

ABBL-medlemmer, politikere og innbyggere fra Asker og Bærum møtte opp da vi inviterte til et møte om fremtidens boformer.

Les mer →

Kvinne som har smarthusløsninger

Etterspør smarte løsninger

Kult, nyttig eller økonomisk lurt? Energisparende tiltak og smarthusløsninger blir stadig mer populært. Det merker også prosjektavdelingen i ABBL.

Les mer →

Bygger for alle livsfaser

Hvordan skal vi leve og bo i Asker og Bærum? Akkurat nå pågår et større arbeid i begge kommuner som peker ut kursen for boligutviklingen de neste årene.

Les mer →

Bente og Jan Erik foran det fule huset i Kleivveien.

Arvet medlemskap – og pionérbolig

A/L Ekeberg Borettslag var boligbyggelagets første prosjekt, og sto ferdig i 1948. Blant dem som flyttet inn, var Bente Haugens besteforeldre. I dag kan hun ikke tenke seg et bedre sted å bo.

Les mer →