Aktuelt

Seminar for styremedlemmer høsten 2024

Kurs for styremedlemmer høsten 2024

Helgen 25. – 27. oktober arrangerer ABBL kurs for styremedlemmer.

Les mer →

Gode råd for å unngå svindel

«Olga-svindel» og andre metoder var tema da ABBL og Sparebanken Øst inviterte til kurs om hvordan man unngår å havne i en økonomisk felle.  

Les mer →

Ta kontroll på lommeboka

Alle kan ha nytte av en årlig gjennomgang av egen økonomi. Særlig viktig er det om du vet om større hendelser eller livsendringer som vil få betydning for deg.

Les mer →

Sikret drømmeboligen med forkjøpsrett

Med arvet medlemskap fra 1984 var Oskar Næss (27) sikker på at leilighetskjøpet var i boks. Så dukket det opp én med ti år lengre ansiennitet.

Les mer →

Sparer penger på gode avtaler

Som ABBL-medlem kan du benytte deg av flere titalls rabattordninger. Nå har Jesper (12), Matilde (9) og Even (5) testet ut en skibakke, en kafé og trampolineparken Rush.

Les mer →

Ny avtale med Hadeland Glassverk

ABBL har inngått en ny samarbeidsavtale med Hadeland Glassverk, der ABBL-medlemmer får 15 % rabatt på alle ordinære varer*. Avtalen gjelder både i det fysiske opplevelsessenteret og i nettbutikken. Helgen før påske, lørdag 23. og søndag 24. mars, er det medlemsdager, hvor du som ABBL-medlem kan gjøre et godt kjøp på glass og porselen!

Les mer →

ABBL står på de unges side i boligsaker

Boligbygging krever samarbeid

De alle fleste er enige om at Asker og Bærum trenger flere boliger, men de færreste vil ha nye boliger der de selv bor. Skal vi lykkes, må vi vise velvilje og være konstruktive.

Les mer →

Kurs i styrearbeid

En av våre viktigste oppgaver som en aktiv og solid partner er å bidra til økt kompetanse slik at du kjenner deg trygg i styrearbeidet.
Vi avholder flere kurs gjennom året for å sikre at du innehar den kunnskapen og tryggheten du trenger for bidra til å ivareta verdiene og bomiljøet i ditt boligselskap.

Les mer →

Ble sendt på økonomikurs av mamma

Fremtidige boligkjøpere fikk tips og råd på veien da ABBL inviterte til gratis økonomikurs for unge i Sandvika.

Les mer →

Ny bankavtale i boks

ABBL har inngått et nytt samarbeid med Sparebanken Øst. – De har lik filosofi som oss, og er opptatt av å være tett på og utvikle gode lokale nærmiljøer, sier ABBL-leder Kristin Birch-Aune Kongsrud.

Les mer →

Ordførerbesøk hos ABBL

Vi har hatt besøk av Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog. Med seg hadde hun Aksel Aanensen og Gry Skådinn fra Bærums næringsråd. Det ble gode samtaler om boligpolitikk og byutvikling, og om hvordan boligmarkedet påvirker næringslivet

Les mer →

ABBL står på de unges side i boligsaker

ABBL – en tydelig stemme i boligdebatten

Det er viktig å tilrettelegge for å bygge tilstrekkelig med boliger, spesielt boliger som unge i etableringsfasen har mulighet til å kjøpe

Les mer →