Rimelig leilighet for deg som jobber i Asker

Jobber du i Asker, kan du få leie leilighet rimelig gjennom UBA. Det er en stiftelse som tilbyr utleieboliger til unge under 35 år.

Hvem kan søke?

Utleieboliger i Asker (UBA) skal ivareta ung og viktig arbeidskraft i kommunen, og tilbyr 21 leiligheter med rimelig husleie. Leilighetene ligger på Gullhella og i Heggedal.

Du kan søke hvis du er under 35 år, jobber minst 50 prosent og tjener over 222 000 kroner i året. Du må ha bodd minst tre år i Asker, eller ha fast arbeidssted i kommunen. 

Variert utvalg

Leilighetene er fra 29 til 59 kvadratmeter, med ett soverom. De fleste har parkeringsplass. Leien er fra 8 300 til 10 390 kroner per måned + strøm. Du må selv skaffe komfyr, kjøleskap og vaskemaskin.

Lavere leie, så du kan spare

Leien er lavere enn vanlig markedsleie, så du kan spare litt og bygge opp egenkapital til å kjøpe bolig. Du kan leie en bolig opptil tre år, med mulighet til å fornye leieavtalen.

Slik søker du

ABBL leier ut for UBA og du må søke om å få tildelt bolig. Vi trenger en kopi av arbeidskontrakten din og en utskrift av siste lønnslipp. Du vil normalt få svar på søknaden innen ti virkedager.  Hvis det ikke er ledige leiligheter nå, kan du stå på venteliste.

Praktisk informasjon

  • Det første året er bindene, deretter tre måneder oppsigelsestid.
  • Du må betale depositum, tilsvarer fire måneders husleie.
  • Det avholdes ikke visninger, så du må se på beskrivelsene her. Grunnen til at vi ikke har visninger er at vi vil holde kostnadene lave, slik at UBA kan tilby rimelig husleie.
  • Hvis det er mange som søker, lager vi en venteliste.
  • Husleien varier fra 8 300 – 10 390 kroner i måneden, avhengig av størrelse på leiligheten.

Norddalplassen – Gullhella

Praktiske og fine 2- og 3- roms leiligheter på 37 – 46 kvm. Bygget i 2010.

Månedsleie fra kr 8 300,- til 10 390,- + strøm.

Korpeplassen – Gullhella

Praktiske og fine 2 – roms leiligheter på 29 og 46 kvm.

Månedsleie fra kr 8 300,- til 10 300,- + strøm.

Åmotlia – Heggedal

Praktiske og fine 2- roms leiligheter på 53 – 59 kvm.

Månedsleie fra kr 8 920,- til 9 260,- + strøm.

Jobb i Asker – bo i Asker

Asker kommune opprettet Stiftelsen Utleieboliger i Asker (UBA) for over 30 år siden. Allerede da var det dyrt å bosette seg i Asker.

UBA skal ikke tjene penger, men bidra til at unge som jobber innen helse, omsorg, utdanning og andre viktige tjenester blir i Asker. Kommunen trenger disse ressurspersonene.