Rimelig leilighet for deg som jobber i Bærum

Jobber du i Bærum, kan du få leie leilighet rimelig gjennom UBB. Det er en stiftelse som tilbyr utleieboliger til unge under 35 år. Leien er fra 6 700,- per måned.

Hvem kan søke?

Utleieboliger i Bærum (UBB) skal ivareta ung og viktig arbeidskraft i kommunen, og tilbyr 113 leiligheter med rimelig husleie. Leilighetene ligger på Rykkinn, Bærums Verk, Valler og Emma Hjort.

Du kan søke hvis du er under 35 år, jobber minst 50 prosent og tjener over 222 000 kroner i året. Du må ha bodd minst tre år i Bærum, eller ha fast arbeidssted i kommunen. 

Variert utvalg

Leilighetene er fra 29 til 59 kvadratmeter, med ett soverom. De fleste har parkeringsplass. Leien er fra 6 700 til 10 700 kroner per måned. Du må selv skaffe komfyr, kjøleskap og vaskemaskin.

Lavere leie, så du kan spare

Leien er lavere enn vanlig markedsleie, så du kan spare litt og bygge opp egenkapital til å kjøpe bolig. Du kan leie en bolig opptil tre år, med mulighet til å fornye leieavtalen.

Slik søker du

ABBL leier ut for UBB og du må søke om å få tildelt bolig. Vi trenger en kopi av arbeidskontrakten din og en utskrift av siste lønnslipp. Du vil normalt få svar på søknaden innen ti virkedager.  Hvis det ikke er ledige leiligheter nå, kan du stå på venteliste.

Praktisk informasjon

  • Det første året er bindene, deretter tre måneder oppsigelsestid.
  • Du må betale depositum, tilsvarer fire måneders husleie.
  • Det avholdes ikke visninger, så du må se på beskrivelsene her. Grunnen til at vi ikke har visninger er at vi vil holde kostnadene lave, slik at UBB kan tilby rimelig husleie.
  • Hvis det er mange som søker, lager vi en venteliste.
  • Husleien varier fra 6 700 – 10 700 kroner i måneden, avhengig av størrelse på leiligheten.

Emma Hjorth

I Jens Holes vei på Emma Hjort, i gangavstand fra Sandvika sentrum, leier vi ut fine 2-roms leiligheter bygget i 2016.

Rykkinn

I Bryn skolevei på Rykkinn finner du praktiske leiligheter fra 29kvm og oppover. Boligene ble oppført i 2010.

Bærums verk

I Gullhaugveien på Bærums Verk leier vi ut 2-rom leiligheter på 45 og 55 kvm.

Jobb i Bærum – bo i Bærum

Bærum kommune opprettet Stiftelsen Utleieboliger i Bærum (UBB) for over 30 år siden. Allerede da var det dyrt å bosette seg i Bærum.

UBB skal ikke tjene penger, men bidra til at unge som jobber innen helse, omsorg, utdanning og andre viktige tjenester blir i Bærum. Kommunen trenger disse ressurspersonene.