Hjem / Erik Kvam Johansen

Erik Kvam Johansen

Portrettbilde av eiendomsmegler Erik Kvam Johansen.

Jeg stiller høye krav til meg selv og nettverket rundt meg slik at hvert salg jeg gjennomfører er et salg jeg er stolt av.

Erik Kvam Johansen // Megler MNEF

I min tid i meglerbransjen har jeg opparbeidet meg solid kompetanse om eiendomssalg og eiendomsutvikling. Jeg har lang erfaring innen salg av alle typer privatboliger samt nye boligprosjekter og utleie.

Jeg er en sosial og omgjengelig person som setter min stolthet i å være profesjonell og gjennom det gi kunden den trygghet jeg mener er nøkkelen til et godt boligsalg og -kjøp. Som megler er jeg opptatt av å være tilgjengelig og jeg er trygg på min fagkunnskap. Jeg jobber fullt ut for at både selger og kjøper skal få en best mulig opplevelse og best mulig utbytte av sitt boligbytte.

 Jeg har mye engasjement i arbeidet mitt, og gleder meg hver dag til å ta fatt på nye, utfordrende og spennende boligsalg. Jeg liker å ha mange baller i luften og jeg er fremoverlent av natur. Dette innebærer at jeg stadig er på farten og alltid tilgjengelig både for interessenter, selgere og kjøpere.