Hopp ned til innhold

Aktuelt

Digitalt årsmøte

Stortinget har gitt regjeringen en forskrift for å kunne overstyre Norges lover. Forskriften er forlenget frem til 27.mai 2020. For boligselskapets årsmøte betyr det at de har opphevet kravet om fysisk oppmøte, for å kunne gjennomføre årsmøtet uten å bryte Corona-reglementet. Dette er et veldig sterkt signal fra regjeringen og ABBL oppfordrer alle som har mulighet, til å ta denne utfordringen.
Det blir et nytt, spennende pionerarbeid og selvfølgelig noen utfordringer.

Ta kontakt med din forretningsfører, for diskusjon og planlegging av digitalt årsmøte.
Nærmere informasjon om praktisk gjennomføring av digitalt årsmøte. 

Alle årsmøter utsettes inntil videre

Vi råder styrene i boligselskapene og boligeiere til å følge rådene fra Folkehelseinstituttet.

ABBL følger kommunale og nasjonale retningslinjer for å begrense smitte og anmoder på det sterkeste om at alle boligselskaper gjør det samme ved å utsette årsmøtet inntil videre!
Vi gjør oppmerksom på at ingen representanter fra ABBL deltar i møter nå.

ABBL avventer avklaring om eventuell utsatte frister for avholdelse av boligselskapets årsmøte og kommer tilbake med ny informasjon så snart det foreligger nærmere beskjed fra myndighetene.

Vi jobber med en løsning for gjennomføring av digitale årsmøter. Det er ny forskrift under behandling, som åpner for gjennomføring av årsmøter/generalforsamlinger med elektronisk kommunikasjon. Ny informasjon legges ut, så snart en avklaring foreligger.

Sissels jul 2020

Supert tilbud til ABBL-medlemmer!!
Sissel Kyrkjebø kommer til Bærum Kulturhus 19. november med sin konsert "Sissels Jul 2020".

ABBL er samarbeidspartner med Bærum Kulturhus, og medlemmer kan kjøpe billetter med rabatt.
Til denne konserten er det holdt av 40 billetter med 20% rabatt til ABBL-medlemmer.

Her gjelder det å være først ute for å sikre seg billetter!

Billetter kan du kjøpe her:
https://baerumkulturhus.no/sissels-jul-2020

Ved å gi et medlemskap i gave, gir du mottaker en enklere vei inn på boligmarkedet

Et gavemedlemskap egner seg godt som dåpsgave, gave til navnefest, konfirmasjonsgave og bursdagsgave.

Som ABBL-medlem kan man benytte forkjøpsrett til brukte boliger og man har fortrinnsrett til nye boliger. Det betyr at man går foran andre i konkurransen om nye eller brukte boliger. Over tid opparbeider medlemmet ansiennitet, som gjør at man stiller sterkere i den tøffe konkurransen om drømmeboligen, den dagen man i fremtiden skal ut på boligmarkedet.

Kurs for styremedlemmer - høsten 2019

Helgen 8. - 10. november 2019 arrangerer vi kurs for styremedlemmer i boligselskaper tilknyttet ABBL.
Kurset avholdes på Laholmen Hotell i Strömstad.

Invitasjon med program er sendt ut per e-post til styreledere og styremedlemmer.

Påmeldingsfristen er utløpt og kurset er fulltegnet.
 

Vi avslutter vårt mobile medlemskort fra 31.12.18

Løsningen med mobilt medlemskort har dessverre ikke fungert som forutsatt.
ABBL ønsker at medlemmene skal få et funksjonelt og informativt medlemskort for mobil.
Vi jobber med å finne en erstatning og vil komme tilbake med informasjon, så snart vi har et godt alternativ til dagens løsning.

Boligmarkedet 2018

Boligmarkedet har i år vært preget av ettervirkninger etter fjorårets svingninger.

Etter en rolig start på 2018, har vi sett en noe mer positiv trend, med økning i antall salg og stigende priser. I første kvartal økte boligprisene sammenliknet med samme tid året før.

Det er flere faktorer som påvirker boligmarkedet. Forventning til boliglånsrenten, arbeidsledighet eller om vi har et godt arbeidsmarked, er noen av faktorene. Også inntektsvekst og avisprofetier betyr mye for prisutviklingen i boligmarkedet. Vi opplever nå at flere investorer igjen vurderer å investere i leiligheter og vi ser at flere førstegangskjøpere ønsker å komme seg inn i markedet, før prisveksten blir for stor.

Nybyggerne

Asker og Bærum blir bare mer populært, og det blir stadig trangere om plassen. Derfor styrker ABBL staben i nybyggavdelingen med to nye medarbeidere, når en av de ansatte nå går av med pensjon.

Omlegging av telefonsystemet

Vi har lagt om vårt telefonsystem fra 01.10.18.

Alle kontaktpersoner i ABBL har fått nytt direkte telefonnummer.
I en overgangsperiode vil de gamle direktenumrene fungere.
Ny kontaktinfo finner du ved å klikke deg inn på den enkelte avdeling, fra toppmenyen i dette bildet (MEDLEM / KJØPE BOLIG / SELGE BOLIG / BOLIGFORVALTNING osv.)

ABBLs hovednummer/sentralbord er fortsatt 67 57 40 00.

ABBL og Bærum Kulturhus forlenger sin samarbeidsavtale med tre nye år

ABBL og Bærum Kulturhus er enige om å forlenge samarbeidsavtalen vi har hatt siden januar 2016, med tre nye år. Ny avtale vil med dette gjelde fra 2019 og løpe ut 2021.

Avtalen innebærer at medlemmer av ABBL og tilknyttede boligselskaper får 30 % rabatt på billetter til forestillinger i regi av Bærum Kulturhus.

Over og ut for Avtjerna

Det ser nå ut til at Avtjerna kan tas ut av Bærum kommunes utbyggingsplaner. Jernbaneverkets plan for tunnel uten stasjon ved Avtjerna ser nå ut til å være endelig avgjort, noe som igjen betyr at det heller ikke blir noen større boligbygging der i løpet av de neste 50 årene.

Knust mobilskjerm eller uten “ touch”?

De fleste har opplevd å miste mobiltelefonen i bakken eller på annen måte fått skade på skjerm eller innhold. En del skader på telefonen går det heldigvis an å reparere. ABBL har nå en medlemsavtale med Mobilfikser’n i Sandvika som sikrer våre medlemmer 10 % rabatt på reparasjon av alle typer mobiltelefoner.

Medlemstilbud på Ballerud golfbane

I hjertet av Bærum finner du Ballerud golfbane. Golfanlegget er perfekt for et hyggelig ettermiddagsspill, og en super treningsbane for alle som liker golf, eller som har lyst til å prøve seg på sporten.

Som ABBL-meldem får du rabatt på greenfee.

Bestilling av kurs gjøres på www.ballerud.no

For reservasjon av tid på banen, ring 67 10 61 10

Medlemstilbud hos Dekk 1

DEKKHOTELL - DEKK OG FELGER

ABBL har inngått rabattavtale med DEKK 1.
Som ABBL-medlem får du EN SESONG GRATIS DEKKLAGRING (gjelder ikke sammen med andre tilbud eller eksisterende kunder), deretter får du 15 % rabatt på dekkhotell.

Ved kjøp av dekk og felger får medlemmer 8 % rabatt.

Nytt medlemstilbud hos Kanel

Nytt medlemstilbud gir 10 % rabatt hos Kanel Bakeri i Sandvika sentrum. Det hyggelige bakeriutsalget i Sandvikahar åpent alle dager hele uken og kan friste med ferske bakervarer, brød, kaffe og lunsjretter.