Hopp ned til innhold

Aktuelt

Endelig mulig å avholde digitale årsmøter

Korona-restriksjoner har gjort det vanskelig for boligselskaper å gjennomføre generalforsamlinger og årsmøter med fysisk oppmøte. Lovendringene har gjort det mulig å avholde møtene digitalt innen fristen, som er 30.juni.

Covid-19 - Viktig melding om henvendelser til vårt kontor

Inntil videre er kontoret kun åpent for avtalte kundemøter.

For avtale om henting av dokumenter, ber vi deg ta kontakt med eiendomsforvalter for ditt boligselskap.

Alle saksbehandlere i ABBL er tilgjengelige på telefon.

Vi treffes på tlf. 67 57 40 00. 

Digital-HMS for boligsameier og borettslag

ABBL tilbyr nå et web-basert og brukervennlig system, ABBL-HMS, som sørger for at styrene opprettholder minstekravet til internkontrollforskriften §5, samt de forpliktelser som går på brannforebygging i borettslag og sameier.

Har du sjekket røykvarsleren din?

Hører du røykvarsleren når du sover? Tidlig varsling redder liv. Sjekk røykvarsleren din og gjør det til en vane å skifte batteri 1 desember - Røykvarslerens dag!

ABBL 75 år

Asker og Bærum boligbyggelag fyller 75 år. Vi jobber for å skape gode boligområder og hjem for våre medlemmer.

Alle årsmøter utsettes inntil videre

ABBL følger kommunale og nasjonale retningslinjer for å begrense smitte og anmoder på det sterkeste om at alle boligselskaper gjør det samme ved å utsette årsmøtet inntil videre!
Vi gjør oppmerksom på at ingen representanter fra ABBL deltar i møter nå.

ABBL avventer avklaring om eventuell utsatte frister for avholdelse av boligselskapets årsmøte og kommer tilbake med ny informasjon så snart det foreligger nærmere beskjed fra myndighetene.

Brannvesenet inviterer til gratis opplæring

Borettslag og sameier er pålagt å drive HMS-arbeid og internkontroll. Styret i boligselskapet plikter å kartlegge hvilke ulykker og uønskede hendelser som kan inntreffe, og gjennomføre tiltak for å hindre at slikt skjer.

Knust mobilskjerm eller uten “ touch”?

De fleste har opplevd å miste mobiltelefonen i bakken eller på annen måte fått skade på skjerm eller innhold. En del skader på telefonen går det heldigvis an å reparere. ABBL har nå en medlemsavtale med Mobilfikser’n i Sandvika som sikrer våre medlemmer 10 % rabatt på reparasjon av alle typer mobiltelefoner.